X. jubileumi

Megrendeléseket egyenlőre csak emailben tudunk elfogadni.  Email cím: rendeles@mazeti.hu
Kérjük, hogy az emailben tüntessék fel a termék cikkszámát.

Mazeti szilikonos - X. jubileumi

MAZETI kiváló flexibilitással. A kesztyű 3,5 – 4 mm vastag latex tenyérrel készült, amely a legjobb minőséget és extrém puha tapadást biztosít minden időjárási viszonyok között. Ismerd és tapasztald meg a védés élményét ezzel a Magyarországon előállított focikapus kesztyűvel!
22.990 Ft
18.102 Ft
Cikkszám : mx-1
Termékkategória : X. jubileumi
Méret

Folyamatosan keressük az innovációk lehetőségét elsősorban a kapusok igényére formálva.

De nem szakadunk el a múltunktól sem, hiszen azoknak a kapusoknak is szeretnénk jól bevált minőségű kesztyűket biztosítani, akik már megállapodtak a régi fazonoknál!

A 10-ik évünk egy minden szempontból jubileumi év, ezért szeretnénk a kesztyűnkkel is emléket állítani az elmúlt évtizednek!

 

FELIRATOZHATÓ  900,- ft/ pár 

A kesztyű ergonomikus szabása lehetővé teszi , hogy teljes egészében eggyé váljon a kapus kezével.

A szilikon csíkok elősegítik használóját az öklözések hatékony kivitelezéséhez.

A kesztyű a tenyérre való optimális fekvésének érdekében pontosan rögzíteni kell a csuklópánt segítségével.

A termék feladata az, hogy a labdarúgó mérkőzés alatt segítse a használóját a labda elkapásában és blokkolásában vagy megfogásában, öklözésében, kiütésében.

A kesztyűnek nem feladata a labda és használója között az előbbi mondatban említett használattól eltérő, illetve más feladat elvégzésének megkönnyítése illetve segítése.

A használat során olyan mozgások is előfordulhatnak a használó által, amelyek a kesztyű nem optimális használata esetén, a termék károsodását eredményezhetik.( pl.:kemény talaj , műfű és granulátum, parketta, beton ,salak, használt, kopott labda, kapufára csimpaszkodás stb. )

A kesztyű alkalmazása védi a kapust az apróbb kézfeji horzsolásoktól, de nem garantálja a kézfej általános sérülésmentességét sportolás közben!

A kesztyű óvó és védő hatása bizonyos és egyes vegyi anyagok hatására erősen korlátozódhat

  • kérjük, olvassa el figyelmesen a termék tisztításával kapcsolatos utasításokat és jó tanácsokat!
  • A termék tisztításához ne használjon maró, vegyszeres, drasztikus hatású tisztítószereket és erős kefét vagy durva szivacsot!
  • Ne mossa a kapuskesztyűt mosó vagy mosogató gépben!
  • A kézi mosás ajánlott hőmérséklete 30 °C !
  • Ne szárítsa a kapuskesztyűt szárítógépben vagy fűtőtesten!
  • Ne tegye ki a terméket közvetlen napsugárzásnak és hősugárzásnak ( pl. központi fűtés, hősugárzó, radiátor, elektromos hajszárító stb. )mivel ezek a hatások drasztikusan csökkentik a termék élettartalmát! Hűvös ,szellős max szobahőmérsékleten felakasztva hagyjuk kiszáradni a kesztyűt
  • Mosáskor csak kézzel vagy puha szivaccsal dörzsölje le a szennyeződést rövid áztatás után a kesztyűről amíg tiszta nem lesz .Mosás után törölközőbe „csomagolva” nyomkodja vagy csavarja ki a vizet a termékből. A szárítási tudnivalókat a fent olvasottak szerint hajtsa végre.

 

ELLENŐRZÉS: Amennyiben repedések, vágások , formai torzulások méreteltérés vagy kiszakadások jelennek meg a kesztyűn ezek nagyban csökkentik a kesztyű tapadását, cseréltesse ki!!

FIGYELEM: A kapuskesztyű gyártás során a hazai gyártó cég csak és kizárólag a legjobb tapadással rendelkező latex habot alkalmazza (magas minőségű tapadó habok ). A felhasznált tapadó műanyag habkivételesen puha, amelynek köszönhetően a kesztyű remek fogó tulajdonságokkal rendelkezik a védekezés minden irányában. Az alkalmazott anyag puhasága és tapadó képessége miatt a kesztyű intenzív kopásnak van kitéve . Ezért a hazai gyártó cég nem vállal felelősséget a normál, a sportágspecifikus alkalmazás során fellépő súrlódásból adódó kopásokért, illetve a kesztyű rendeltetésének nem megfelelő módon történő alkalmazásából eredő sérülésekért! Felhívjuk figyelmét arra, hogy a rendeltetésnek megfelelő alkalmazás esetén is érhetik a terméket különböző használat során természetszerűen fellépő kopásos sérülések. Ezekért a felmerülő sérülésekért a hazai gyártó cég és a forgalmazó felelősséget nem tud vállalni. Reméljük termékünk használata során elnyerjük az ÖN elismerését és elégedettségét

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Cégünk tevékenysége a minőségi Magyar sportszerek és sportfelszerelések gyártása, forgalmazása.

Küldetésünk a leendő vagy már aktív focikapusok számára kapusedzések illetve kapustáborok szervezése, ezen kívül a már hagyománnyá vált  kapusháborúk  megrendezése, lebonyolítása.

Elérhetőségeink

Bagdi Ferenc

hello@mazeti.hu
4bagdi@gmail.com

+36 20 323 81 81

Szerződési feltételek

Csatlakozz közösségünkhöz

Tiktok csatornánk